ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα περίπου)
- 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους κομμένες σε λεπτές φέτες
- 3 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 5 κουταλιές της σούπας φρέσκια σάλτσα ντομάτας
- 200 γραμμάρια τριμμένο τυρί-φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι μας σε ένα μεγάλο τηγάνι. Μόλις "κάψει" το λάδι μας, τηγανίζουμε σε μεσαία ένταση τις πατάτες. Μόλις τηγανιστούν όλες οι πατάτες, τις αφήνουμε σε ένα πιάτο με απλωμένο χαρτί κουζίνας και τις αλατίζουμε, ενώ παράλληλα τηγανίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε στο τηγάνι τη σάλτσα, αφήνουμε να πάρει μία βράση και ξαναβάζουμε μέσα τις πατάτες. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
Διευκρινήσεις
- Προτείνω να σερβιριστούν ζεστές. Είναι λιωμένο το τυράκι και είναι πεντανόστιμες.
- Αποτελούν τέλειο ορεκτικό, αλλά και συνοδευτικό σε όλα τα κρέατα.
- Ενεργειακή αξία κάθε μερίδας: 650 θερμίδες
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
-ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ....ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΕΜΕ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ....