Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό από γκρέιπφρουτ
  • 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα συστατικά και τα ανακατεύουμε καλά ώσπου να αποκτήσουμε ένα   ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, το απλώνουμε στις προβληματικές περιοχές κάνοντας μασάζ ταυτόχρονα για 5 λεπτά περίπου. Καλύπτουμε τις περιοχές αυτές με ζελατίνα και τις θερμαίνουμε όπως μας βολεύει, με θερμοφόρα, με σεσουάρ ή με ό,τι άλλο θέλουμε. Αφού περάσουν 15 λεπτά περίπου, ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.






Διευκρινήσεις
  • Επιλέγουμε το αραβοσιτέλαιο γιατί προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα μας. Το γκρέιπφρουτ καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα δρα και ως αντισηπτικο. Τέλος, το θυμάρα είναι γνωστό από την εποχή των Ρωμαίων ότι συσφίγγει το δέρμα, αφού και αυτοί έκαναν μπάνιο μέσα σε νερό με θυμάρι.
  • Αφότου εφαρμόσουμε την παραπάνω διαδικασία, το ιδανικό είναι να απλώσουμε στο στεγνό δέρμα μία κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, της οποίας την παρασκευή θα δείξω σε επόμενη ανάρτηση, ή απλά μία ενυδατική κρέμα, την οποία έχουμε ήδη δείξει.
  • Για πολύ σοβαρά προβλήματα να απευθύνεστε σε δερματολόγο.

2 σχόλια:

  1. Το εχεις δοκιμάσει? Έχεις δει αποτελέσματα?
    Εύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλή η ερώτηση...το εφαρμόζω εδώ και λίγες ημέρες...έχει κάποιο μικρό αποτέλεσμα που προς το παρόν το βλέπω εγώ που ξέρω καλά το δέρμα μου...πιστεύω και ελπίζω ότι σε λίγο καιρό ακόμα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φανερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή