Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ!!!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 κουταλιά της σούπας στραγγιστό γιαούρτι "ΣΠΙΤΙΚΟ" της ΚΡΙ ΚΡΙ (www.krikri.gr)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βρώμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι και τη βρώμη. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό με κυκλικές κινήσεις, το αφήνουμε να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.




www.krikri.gr









Διευκρινήσεις
  • Το γιαούρτι "ΣΠΙΤΙΚΟ" της ΚΡΙ ΚΡΙ (www.krikri.gr) περιέχει γαλακτικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ βοηθά το δέρμα να αποβάλλει τα νεκρά του κύτταρα, ενώ συμβάλλει και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που είναι υπεύθυνα για την υγιή και νεανική εμφάνιση του δέρματός μας. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος και οι βιταμίνες Α και C και περιέχει το γιαούρτι προστατεύουν το δέρμα από τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισής του. Η βρώμη είναι κατάλληλη για έξτρα απολεπιστική δράση.
  • Αυτή η μάσκα μας γλιτώνει από την εφαρμογή και απολεπιστικής και αντιρυτιδικής μάσκας, αφού είναι 2 σε 1. Συνεπώς το μόνο που έχετε να κάνετε μετά την εφαρμογή της, και αφού σκουπίσετε το υπολειπόμενο νερό με καθαρό βαμβάκι ή απαλό χαρτί, είναι να απλώσετε μία πλούσια στρώση ενυδατικής κρέμας, της οποίας την παρασκευή έχω ήδη δείξει.
  • Για σοβαρά προβλήματα δερματοπάθειας να απευθύνεστε πρωτίστως στον δερματολόγο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου