ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2/3 του φλιτζανιού χυμό ροδιού
- 1/3 του φλιτζανιού γλυκόζη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε τα συστατικά και μόλις αποκτήσουμε ομοιογενές μείγμα, η κρέμα μας είναι έτοιμη. Την απλώνουμε στα χέρια μας όποτε τα νιώθουμε ξηρά και αφυδατωμένα.
Διευκρινήσεις
- Επιλέγουμε τον χυμό του ροδιού ως υδατική βάση, διότι είναι πλούσιος σε βιταμίνη C γεγονός που τον καθιστά ισχυρό αντισηπτικό και αντιοξειδωτικό. Επιπλέον, επιλέγουμε τη γλυκόζη διότι ανήκει στα σάκχαρα και αποτελεί ένα θρεπτικό υλικό για την επιδερμίδα των χεριών μας.
- Για σοβαρά προβλήματα δερματοπάθειας προτείνω πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου