ΥΛΙΚΑ (για 10 άτομα περίπου)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διευκρινήσεις
- 500 γραμμάρια τυρί-φέτα μαλακή σε κομματάκια
- 5 ψητές πιπεριές φλωρίνης ή έτοιμες με λάδι από βαζάκι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μουλινέξ και τα "χτυπάμε" ώσπου να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Η πιπεροσαλάτα μας είναι έτοιμη και τη βάζουμε σε ένα σκεύος και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.
- Σκόρδο και πάπρικα μπορείτε να προσθέσει ή να αφαιρέσει ο καθένας όσο θέλει ανάλογα με τις γεύσεις του.
- Προτείνω να τη χρησιμοποιήσετε ως συνοδευτικό σε κρέατα. Θα σας αρέσει πολύ!
- Ενεργειακή αξία κάθε μερίδας: 350 θερμίδες
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου