Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!!

ΥΛΙΚΑ (για 10 άτομα περίπου)

  • 500 γραμμάρια τυρί-φέτα μαλακή σε κομματάκια
  • 5 ψητές πιπεριές φλωρίνης ή έτοιμες με λάδι από βαζάκι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μουλινέξ και τα "χτυπάμε" ώσπου να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Η πιπεροσαλάτα μας είναι έτοιμη και τη βάζουμε σε ένα σκεύος και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.










Διευκρινήσεις

  • Σκόρδο και πάπρικα μπορείτε να προσθέσει ή να αφαιρέσει ο καθένας όσο θέλει ανάλογα με τις γεύσεις του.
  • Προτείνω να τη χρησιμοποιήσετε ως συνοδευτικό σε κρέατα. Θα σας αρέσει πολύ!
  • Ενεργειακή αξία κάθε μερίδας: 350 θερμίδες


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου