Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΛΜΥΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΚ!!!

ΥΛΙΚΑ (18 κομμάτια περίπου)

  • 150 γραμμάρια τριμμένο τυρί ρεγκάτο
  • 150 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 150 γραμμάρια τριμμένο τυρί - φέτα
  • 250 γραμμάρια από κυβάκια οποιουδήποτε αλλαντικού σας αρέσει
  • Μισό βιτάμ (125 γραμμάρια περίπου)
  • 4 αβγά
  • 250 γραμμάρια γάλα
  • 1 φαρινάπ
  • 2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
"Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ, τα αβγά και το γάλα εωσότου αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το ρεγκάτο, την κεφαλογραβιέρα, το τυρί, τα αλλαντικά, τη φαρινάπ, και το μπέικιν και αναμειγνύουμε. Αλευρώνουμε μία φόρμα του κέικ και βάζουμε σε αυτή το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C. Μόλις είναι έτοιμο το κέικ μας το αφήνουμε να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.


























Διευκρινήσεις
  • Σε αυτό το κέικ μπορείτε να προσθέσετε και ό, τι άλλο πιστεύετε ότι θα ταιριάζει στις γεύσεις σας....όπως λιαστή ντομάτα, πιπεριές κτλ.
  • Σερβίρεται και ζεστό και κρύο. Είναι εξίσου νόστιμο!!!
  • Ενεργειακή αξία κάθε κομματιού: 350 θερμίδες

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου